PETITES CURES AMB REMEIS NATURALS

Molts cops tenim petits accidents a casa, com una cremada tot cuinant, un cop al front amb l’armari de la cuina, un tall o una picada de mosquit, i potser en aquell moment no disposem d’un remei ràpid que es pugui aplicar immediatament. També pot ser que ens agafi una tos a mitjanit, una indigestió, gasos, mal de panxa, etc.

En els aliments que tothom disposa a casa podem trobar una cura ràpida i urgent que ens pot ajudar en aquelles petites molèsties que ens agafen de sobte, puix qui no té all o ceba?, llimona, patata, vinagre, oli i mel també ens poden ajudar en un moment donat.
MEL
Tenim una llimona i mel? Doncs si tenim mal de coll, espremem la llimona li posem aigua calenta que no bulli i li afegim una cullerada de mel. També es pot fer amb mitja llimona i prendre-la abans d’esmorzar i abans de dinar.
Un altre remei pel mal de gola seria bullir una ceba mitjana durant mitja hora en mig litre d’aigua, s’hi afegeix mitja llimona i la cullerada de mel. Prendre-la dos cops al dia millor que un.
Per suavitzar la pell, es posa una capa de mel sobre la cara i es deixa durant 10 minuts, després la retires amb aigua tèbia i acabes amb una mica d’oli d’oliva verge. Et queda la pell molt molt suau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *