Recomanacions dietètico-culinàries durant el tractament del càncer de mama

L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del càncer de mama, les prioritats en l’alimentació durant el tractament són mantenir un pes adequat i un bon estat nutricional per fer front a la malaltia i recuperar-se millor. Així doncs, aquesta petita guia té com a objectiu ajpomaudar les dones amb càncer de mama que es troben en tractament a gestionar l’alimentació a partir d’unes recomanacions dietètiques molt senzilles i pràctiques per seguir durant el dia a dia del tractament, i oferir-los pautes i preparacions culinàries concretes per fer front als efectes secundaris que poden aparèixer més freqüentment durant les diferents teràpies.

A la següent web es pot descarregar aquest document:
http://www.alicia.cat/es/document?tag=c%C3%A1ncer

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *