Les plantes medicinals

És sabut que les plantes són imprescindibles per al desenvolupament animal. A la cadena alimentària, nodreixen els animals herbívors, els quals al seu torn alimenten els carnívors.
Però no només serveixen com a aliment dels animals (tant en nutrients com en oxigen), sinó que estan dotades d’una energia, d’uns principis actius que serviran per a l’alleujament i la curació de les seves malalties.
El fet que els animals utilitzen les drogues vegetals per a la seva curació ha estat demostrat per persones estudioses del tema, fins i tot ho podem comprovar sovint quan observem com gats i gossos es purguen menjant herba. Així mateix, hi ha insectes que sembren el niu amb farigola degut segurament a les seves propietats desinfectants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *